Tutta i trøbbel på «hjemmebane»

Tutta i trøbbel på «hjemmebane»

Suzann Pettersen skuffet i åpningsrunden i Portland. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen konkurrerer denne uken i Portland - hjembyen til hennes hovedsponsor Nike. Der har hun fått en tøff start.

Tutta har vunnet i Portland to ganger tidligere, men måtte opp i  tre over par i torsdagens åpningsrunde av Cambia Portland Classic.

Tutta gjorde fire birdies, men det hjelper lite når scorekortet også inneholder fem bogeys og en dobbelbogey. Det var imidlertid lite som tydet på tøffe forhold i Portland: Amerikanerne Amy Anderson og Sandra Changkija deler ledelsen på syv under par, og hele 75 spillere befinner seg under par så langt.

Dermed står Tutta i fare for å misse sin fjerde cut på 13 LPGA-turneringer i år. Hun ligger fire slag utenfor den foreløpige cutstreken. 

Leaderboard 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.