U.S. Open uten Tiger

U.S. Open uten Tiger

(Foto: Getty Images)

Tiger Woods bekrefter at han ikke er klar for neste ukes U.S. Open på Oakmont Country Club.

Den tidligere verdenseneren har ikke spilt en eneste turnering siden han delte tiendeplassen i Wyndham Championship for ti måneder siden. De påfølgende ukene gjennomgikk han to ryggoperasjoner.

Det har vært spekulert i om Tiger skulle rekke U.S. Open som slår i gang 16. juni, men nå kommer altså bekreftelsen på at det ikke blir tilfelle.

«Jeg ønsker å takke alle for deres kontinuerlige støtte. De positive tekstmeldingene, mailene og telefonene jeg har fått er helt utrolig. Mens jeg fortsetter å jobbe hardt med å bli frisk, er jeg fortsatt ikke fysisk klar for å spille årets U.S. Open eller Quicken Loans National (uka etter journ. anm.). Jeg gjør fremskritt, men er ikke klar for turnering ennå», skriver Tiger på sin nettside.

40 år gamle Woods har vunnet U.S. Open tre ganger. Årets turnering markerer åtte år siden hans forrige majortriumf. Dette er tredje gang på seks år at han må stå over turneringen med skade.

(Se video: Plask, plask og plask: Her slår Tiger tre wedger på rad rett i vannet!)

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.