Ventura med 67-runde i Østerrrike

Ventura med 67-runde i Østerrrike

Etter fredagens par-runde slo Kristoffer Ventura tilbake med fem birdies i Challenge Tour-turneringen Euram Bank Open i Østerrike. 

Den nybakte proffen ligger på delt 18. plass før avslutningsrunden, og er bare to slag bak en topp ti-plassering i Ramsau.

Ventura hadde en knallåpning med 66 slag på torsdag, men falt litt på leaderboardet etter en runde på par fredag. Lørdag var han tilbake på offensiven, og kunne sette sirkel rundt fem scorer før han signerte og leverte inn kortet. 

Ventura er eneste norske som stiller til start i turneringen, Darius van Driel  fra Nederland og David Law fra Skottland deler ledelsen før søndagen på -14. 

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.