Ventura tok sin første collegeseier

Ventura tok sin første collegeseier

Kristoffer Ventura med beviset på at han har tatt sin første collegeseier. (Foto: Oklahoma State)

Kristoffer Ventura gikk i fotsporene til Rickie Fowler og Peter Uihlein.

Søndag kunne Kristoffer Ventura (Oslo GK) juble for karrierens første collegeseier. Det skjedde i et knallsterkt felt i Aggie Invitational i Texas.

Han avsluttet med en 71-runde, som tok ham fra andreplass til delt seier med Alvaro Ortiz fra Arkansas. De avsluttet begge turneringen på fire under par.

Ventura er den tredje Oklahoma State University-spilleren som vinner turneringen. De to som har gjort det før ham er ingen ringere enn Rickie Fowler og Peter Uihlein.

Ventura startet dagen med par på de to første hullene før dagens første birdie kom på hull 3. Han gikk til -2 for dagen med en ny birdie på hull 6. På de neste fem hullene gjorde han tre bogeys. Han svarte med birdies på hull 12 og 15, før han avsluttet dagen med tre strake par.

Oklahoma State University gikk også til topps i lagkonkurransen. Dette var lagets tredje seier for sesongen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.