Verre enn noensinne for Tiger

tiger woods getty

ROCK BOTTOM: Tiger Woods har aldri spilt dårligere som proff enn han gjorde i Ohio lørdag. (Foto: Getty Images)

Tiger Woods hadde en katastrofal dag på jobben under tredje dag av The Memorial Tournament, og måtte til slutt signere for hele 85 slag. Det er hans verste runde noensinne i profesjonell sammenheng.

Verdens aller største golfprofil, og kanskje den beste spilleren gjennom tidene, har vist seg å være menneskelig og vel så det de seneste årene.

Tiger Woods fikk absolutt ingenting til å stemme på Muirfield Village lørdag, og med en kvadruppel bogey på det siste hullet endte han hele 13 over par for dagen.

Dette er hans desidert verste runde som proff, og etter runden nektet Woods å snakke med media.

Med mesterlig nærspill reddet Tiger seg sterkt inn de to første rundene, men etter å ha klart cutten på slaget raknet det altså fullstendig på tredjerunden. Med syv fairwaytreff, ni greentreff og hele fire baller i var han aldri i nærheten av å plastre sammen en god runde, og nå spekulerer amerikanske golfeksperter i at han har fått "sceneskrekk" på golfbanen.

Woods må gå ut først av alle på turneringens siste dag, og må attpåtil finne seg i å spille alene.


RESULTATER
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.