Walker i ledelsen på hjemmebane

Jimmy Walker Getty

Hometown Hero: Jimmy Walker leverer varene foran hjemmefansen i San Antonio. (Foto: Getty Images)

Jimmy Walker leder med ett slag halvveis i Valero Texas Open. 

Lederen av årets Fedex Cup, Jimmy Walker, sover til forandring i egen seng under ukens turnering på PGA Tour´en. 

Walker, som er født og oppvokst i San Antonio, har nemlig hjemmebanefordel i Valero Texas Open. TPC-banen det spilles på denne uken er en av Walkers treningsbaner i hjembyen, og så langt har alt gått etter planen for texaneren.

Spesielt på greenene har han funnet flyten, og han legger heller ikke skjul på at det er spesielt å spille foran et oppmuntrende hjemmepublikum.

- Jeg har jobbet veldig hardt med puttingen, og nå ser det ut til å gi resultater. Det betyr mye å vinne hvor som helst, men en seier her hadde selvfølgelig vært ekstra kult. Jeg syns på ingen måte at det gir noe ekstra press å spille foran venner og familie, for om noe gir dette meg enda mer positiv energi. Det tror jeg vi kommer til å se mye av i helgen, sa han til pgatour.com etter fredagens runde.

Etter to runder i krevende spilleforhold ligger Walker seks under par, men Aaron Baddeley og Charley Hoffman er kun ett slag bak.

Store navn som Jordan Spieth og Phil Mickelson har plassert seg trygt blant de ti beste, så alt ligger til rette for en spennende helg i San Antonio. TPC-banen er ansett som en av de aller vanskeligste på PGA Tour´en, så her kan alt skje de to siste rundene.

LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.