Walker økte ledelsen i San Antonio

Jimmy Walker Getty

I STORFORM: Jimmy Walker leverer varene i San Antonio, og har skaffet seg en solid ledelse. (Foto: Getty Images)

Jimmy Walker stortrives på hjemmebane, og leder med fire slag før siste dag.

Lederen av årets Fedex Cup, Jimmy Walker, sover til forandring i egen seng under ukens turnering på PGA Tour´en. 

Walker, som er født og oppvokst i San Antonio, har nemlig hjemmebanefordel i Valero Texas Open. TPC-banen det spilles på denne uken er en av Walkers treningsbaner i hjembyen, og så langt har alt gått etter planen for texaneren.

Etter tre runder leder han med fire slag, men Walker tar på ingen måte seieren for gitt.

- Jeg må spille en god runde i morgen, for det er veldig vanskelig her ute. Dette er en bane hvor ting kan gå galt veldig fort, så jeg må virkelig holde fokus for å vinne. Hjemmepublikummet har imidlertid vært fantastisk, og jeg gleder meg til søndag, sa han til pgatour.com.

Nærmeste utfordrer er Jordan Spieth, som har spilt sammen med Walker hele turneringen. Ettersom som både Spieth og Walker er født i Texas og har spilt sin collegegolf der, har de hatt et stort galleri hele uken. På søndagens runde forventes det enda mer publikum rundt hjemmeheltene, og i likhet med Walker ser Spieth frem til duellen.

- Hvis jeg tar igjen Jimmy og gjør dette spennende, kan det bli veldig god underholdning for de fremmøtte. Jeg skal gjøre mitt aller beste, uttalte han fredag.

Sett med skandinaviske øyne har det ikke vært noen stor uke i San Antonio. David Lingmerth ligger på en foreløpig 42. plass, mens Fredrik Jacobson har plassert seg som nummer 61 før siste dag. Carl Petterson misset cuten.

LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.