Westrup best av de norske

westrup

Caroline Westrup er fire slag bak kval-grensen. (Foto: Getty Images)

Caroline Westrup endte til slutt på en delt 41. plass i LPGA Q-school-finalen. Bærumsjenta endte til slutt fem slag bak gruppen som skaffet seg LPGA-kortet for 2016.

Westrup var avhengig av en kanonrunde på søndagen dersom hun skulle spille seg inn i det gjeveste selskapet før neste sesong. 29-åringen som ble norsk statsborger tidligere i år, avsluttet med en 74-runde, og endte på en delt 41. plass i Florida. Det kvalifiserer til kategori 17, som betyr at hun kan få muligheten til å kvalifisere seg til enkelte LPGA-turneringer i 2016.

Caroline Martens hadde ikke noen god avslutning på kvaliken, avsluttet med dobbelbogey, dobbelbogey, bogey og endte til slutt opp med 80 slag på sisterunden. Det resulterte i en delt 70.plass totalt, nest sist av de som klarte cuten.

Woods-avslutning

Da luktet det mer svidd av avslutningen til Cheyenne Woods. Tigers kusine leverte fem birdies på de siste seks hullene, og sikret seg med det kortet for 2016.

Kinesiske Simin Feng vant turneringen i utklassingsstil, -18 totalt og hele sju slag ned til Grace Na på andreplass.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.