Westrup falt av på finalerunden

westrup

KJEDELIG AVSLUTNING: Caroline Westrup fikk ikke den gode avslutningen hun hadde ønsket seg, men en 14. plass er likevel høyst respektabelt. (Foto: Getty Images)

Caroline Westrup hadde en topplassering innenfor rekkevidde på Symetra Tour denne uken, men med 74 slag på turneringens siste dag falt hun til en 14. plass.

Med rundescorer på 68-70 lå Caroline Westrup på en delt tredjeplass før siste runde av Firekeepers Casino Hotel Championship.

Med en sterk avslutning kunne hun sikret seg en plass helt i toppen, men dessverre gikk det ikke hennes vei søndag.

Med +2 på finaledagen endte hun -4 totalt og delte med det 14. plassen med amerikanske Emily Collins.

Mens Westrup beveget seg feil vei på resultatlisten, spilte Marita Engzelius seg opp med en avsluttende parrunde. Med én under par sammenlagt havnet hun på en delt 25. plass.


RESULTATER 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.