Westrup fikk sjansen på høyeste nivå

westrup

I DET GODE SELSKAP: Caroline Westrup fikk prøve seg på LPGA Tour denne uken, og spilte attpåtil godt nok til å få være med alle fire runder. (Foto: Getty Images)

Caroline Westrup fikk plass i startfeltet på LPGA Tour denne uken, og klarte cutten blant verdens beste kvinnelige proffer.

Mens Suzann Pettersen, Marianne Skarpnord og Caroline Martens spilte Ladies Scottish Open, fikk Caroline Westrup muligheten til å vise seg frem i USA.

Bærum-spilleren fikk nemlig plass i Meijer LPGA Classic i Michigan, og spilte stabilt fra start til slutt.

Etter to runder var Westrup én under par, og klarte dermed cutten med god margin. I helgen var det litt mer rusk i maskineriet, og med 72-74 på de to avsluttende rundene endte hun tre over par da alt var sagt og gjort.

En delt 71. plass var kanskje ikke helt det hun hadde håpet på, men å klare cutten på LPGA Tour er likevel en god bekreftelse på at spillet holder høyt nivå.

Westrup spiller vanligvis på Symetra Tour, som er nest høyeste nivå for damer i USA.

LPGA-turneringen i Michigan ble for øvrig vunnet av Lexi Thompson på 18 under par.


RESULTATER

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.