Westrup jakter seieren på Symetra Tour

westrup

SEIERSJAKT: Caroline Westrup deler tredjeplassen på Symetra Tour når én runde gjenstår. (Foto: Getty Images)

Caroline Westrup gjør sakene sine godt i Michigan, og har seieren innenfor rekkevidde når én runde gjenstår av ukens turnering på Symetra Tour.

Med rundescorer på 68-70 har Caroline Westrup for alvor blandet seg inn i seierskampen på Symetra Tour denne uken.

Bærum-spilleren ligger seks under par totalt, og med én runde igjen av Firekeepers Casino Hotel Championship er dette godt nok til å dele tredjeplassen.

På de to første rundene har Westrup gjort syv birdies og en eneste bogey, og dersom alt klaffer på finalerunden har hun gode muligheter til å vinne.

Marita Engzelius fra Oslo Golfklubb kjempet helt i toppen etter en sterk førsterunde, men 75 slag på turneringens andre dag sendte Team Norway-spilleren ned til en delt 30. plass.

Turneringen avsluttes søndag.

LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.