Willett seiret på Europatouren

Danny Willett

TIL TOPPS: Danny Willett holdt konkurrentene bak seg, og sikret seieren i Omega European Masters. Her med kona Nicole. (Foto: Getty Images)

Engelske Danny Willett tok sin tredje seier på Europatouren i Sveits denne uken, mens det svenske supertalentet Marcus Kinhult nok en gang beviste at han kan hamle opp med proffene.

Omega European Masters ble etter hvert en kamp mellom tre engelskmenn, og med 17 under par var det til slutt Danny Willett som trakk det lengste strået.

Med en bogeyfri 65-runde søndag viste han seg å være en mulig mann å slå, men nærmest av alle kom Matthew Fitzpatrick og Tyrrell Hatton. De endte henholdvis ett og to slag bak Willett, og sikret tredobbelt engelsk på toppen av ledertavla.

- Dette var en fantastisk dag. Matt lå hakk i hæl hele dagen, så det var svært tilfredsstillende å få jobben gjort, sa seierherren til europeantour.com etter finalerunden.

Veteranen Pelle Edberg fra Sverige gjorde sine saker godt og endte på fjerdeplass, men mest imponerende var allikevel hans 19 år gamle landsmann, Marcus Kinhult.

Den talentfulle amatøren imponerte alle da han kjempet i toppen av Nordea Masters tidligere i år, og viste hva han er laget av også i Sveits.

Med åtte under par delte han tiendeplassen med blant andre Richard Green og Kristoffer Broberg, og det ser ikke ut til at den unge kometen lar seg skremme av langt mer erfarne proffer.


RESULTATER

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.