Wood vant på Europatouren

chris wood getty

SEIERHERREN: Chris Wood poserer med trofeet etter å ha sikret seieren i Lyoness Open. (Foto: Getty Images)

Engelske Chris Wood avsluttet med en bogeyfri 67-runde i Østerrike, og vant Lyoness Open med to slag.

Det var jevnt i toppen på Europatouren i Østerrike denne uken, men da det gjaldt som mest var Chris Wood sterkest av alle.

Med en feilfri avslutningsrunde på fem under par endte han 15 under totalt, og vant med to slags margin ned til Rafa Cabrera-Bello på andreplass.

- Jeg spilte bra denne uken, spesielt på sisterunden. Etter å ha vært skadet i vinter er det deilig å være tilbake i konkurranse, og jeg følte at en seier var på vei. Dette er svært tilfredsstillende, sa Wood i sitt seiersintervju.

Robert Rock, Robert Dinwiddie og Matthew delte tredjeplassen på 10 under par, og sørget dermed for at fire av de fem øverste plassene havnet hos engelskmenn.

Svenske Kristoffer Broberg endte på en delt sjetteplass på ni under par, og ble beste skandinav i Østerrike.

LEADERBOARD


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.