Tutta leder i Skottland

Tutta leder i Skottland

STERK ÅPNING: Suzann Pettersen suste rett opp i ledelsen i Women´s Scottish Open. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen har valgt å spille europatour denne uken, og bruker turneringen i Skottland som oppladning til Women´s British Open som går av stabelen neste uke. Så langt leverer hun varene så det holder.

Med en åpningsrunde på fire under par gikk Suzann Pettersen rett opp i delt ledelse sammen med Lydia Ko i Women´s Scottish Open.

Som kjent tilbringer vår beste damespiller mesteparten av sin tid i USA, hvor hun spiller på LPGA Tour´en. Denne uken gjør hun imidlertid en gjesteopptreden blant Europas beste damer, for å forberede seg til neste ukes majorturnering på beste mulige vis.

Det kan se ut til at Tutta nå har funnet formen på et svært gunstig tidspunkt, og dersom fredagens runde er noen som helst indikator på hva vi har i vente, er det all grunn til å glede seg til Women´s British Open.

Pettersen er imidlertid ikke eneste norske kvinne som gjør sine saker godt i Skottland. Marianne Skarpnord startet med 73 slag (+1) på Dundonald Links og ligger med det på en delt 16. plass.

Slaget bak, på delt 23. plass, finner vi attpåtil Caroline Martens. Med alle de norske spillerne med seieren innenfor rekkevidde, må dette sies å være en svært sterk åpning sett med norske øyne.

RESULTATER


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.