Samlet inn 915.000 til barns lek i Afrika

Tutta samlet inn 900.000

Har samlet inn nærmere fire millioner kroner til Right To Play.

 

- Dette er bare et lite bidrag, men det føles godt å kunne gi noe tilbake, sier Suzann «Tutta» Pettersen etter lørdagens auksjonsmiddag på Hotel Bristol i Oslo.

 

Rundt 100 personer deltok på middagen som skiltet med 10 auksjonsobjekter, fra golfdag med Tutta til besøk hos New York Rangers.

 

Med lørdagens bidrag, har Suzann Pro Challenge samlet inn nærmere fire millioner kroner på de fire årene arrangementet har eksistert.

 

Nytt konsept

Årets utgave av Suzann Pro Challenge tok konkurransen vekk fra Bogstad og ned til Oslo sentrum. Håvard Lilleheie ledet showet på Aker Brygge, der kjendiser fordelt på flere tomannslag konkurrerte i forskjellige golfrelaterte øvelser. Siri Nordby og Nils Ingar Aadne gikk seirende ut av den uhøytidelige konkurransen foran godt og vel tusen fremmøtte.  

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.