Tutta og Skarpnord på lag i Kina

Tutta og Skarpnord på lag i Kina

Suzann Pettersen og Marianne Skarpnord spiller på lag når World Ladies Championship slår i gang på Mission Hills torsdag.

Tutta har gode minner fra World Ladies Championship de siste årene - i fjor endte hun på andreplass, og i 2013 vant hun turneringen, samtidig som hun og Skarpnord tok andreplassen i lagkonkurransen.

– Det som gjør World Ladies Championship ekstra morsom er at man ikke bare spiller for seg selv, men også som «Team Norway» i en lagkonkurransene. Jeg trives veldig godt på Mission Hills og skal gjøre alt for å klatre helt til topps i den individuelle konkurransen, samt at Marianne og jeg satser hardt på å slå fjorårets lagvinnere - Korea med Inbee Park og So Yeon Ryu, uttaler Tutta i en pressemelding før turneringen.

Turneringen er en del av Ladies European Tour.

World Ladies Championship blir av mange kalt uoffisielt «lag-VM» for kvinner. Dette er imidlertid en invitasjonsturnering. Derfor stiller Caroline Martens til start som individuell utøver, mens Tonje Daffinrud - som har bedre kategori på Ladies European Tour, får en uke ufrivillig turneringspause.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.