Tutta styrer skuta i Canada

suzann pettersen getty

TILBAKE PÅ TOPP: Suzann Pettersen har funnet formen og leder Manulife LPGA Classic med ett slag. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen har spilt tre fantastiske runder i Canada, og når én runde gjenstår av ukens LPGA-turnering leder hun med ett slag.

Etter tre runder av Manulife LPGA Classic er Suzann Pettersen hele 19 under par.

På tross av den imponerende scoren leder hun imidlertid bare med ett slag på colombianske Uribe Mariajo, så alt ligger til rette for en spennende finaledag i Canada.

Pettersens tredjerunde inneholdt fire birdies og en eagle, og nå har hun gått 54 hull uten en eneste bogey i Ontario.

2015-sesongen har så langt vært preget av varierende resultater, men det ser ut til at Tutta er i ferd med å finne storformen. Oslo-spilleren har som kjent slitt med skader i år, men nå som skulderen er i orden gir hun sin nye trener Butch Harmon mye av æren for siste tids fremgang.

- Butch er den tøffeste typen jeg har rundt meg. Han pakker ikke inn noe som helst, så feedbacken er alltid veldig bra. Vi er begge svære i kjeften så det passer fint, sa hun nylig til golfchannel.com.

Tuttas beste plassering så langt i år er femteplassen i Kingsmill Championship for tre uker siden.

LEADERBOARD
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.