Tutta tangerte årsbeste i Singapore

Tutta tangerte årsbeste i Singapore

STADIG BEDRE: Suzann Pettersen er i ferd med å finne formen. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen nærmer seg toppen av leaderboardet i HSBC Women’s Champions.

Er Suzann Pettersen endelig i ferd med å finne formen? Bare noen dager etter å ha tatt sin første topp 10-plassering for året og nummer 100 i karrieren, kjemper Tutta høyt oppe på leaderboardet igjen.

Torsdag gjorde hun et byks fra 23.- til 7. plass på leaderboardet i HSBC Women’s Champions, takket være en andrerunde på fire under par.

et er en tangering av hennes beste runde for året, og hennes beste runde siden midten av november i fjor.

Tutta gjorde seks birdies, to bogeys og resten par fredag. Med fem under par sammenlagt, har hun ni slag opp til den spanske lederen Carlota Ciganda. Mellom seg og spanjolen har hun også Inbee Park, Azahara Munoz, Jenny Shin, Stacy Lews og Karrie Webb.

Les også: Tutta til Norsk Golf: – Jeg er like sulten som for ti år siden 

Mandag gjeninntok Tutta femteplassen på verdensrankingen, etter å ha blitt vippet ned til sjetteplass av Michelle Wie uken før.

2014 var Suzann Pettersens første seiersløse sesong siden 2010. Hun vil være avhengig av en rekke gode resultater fremover for ikke å falle igjen på rankingen. Ettersom verdensrankingen baserer seg på de siste to års resultater, forsvinner etterhvert plasseringene fra Oslo-golferens magiske 2013-sesong med i beregningen. 

Leaderboard

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.