Tutta tilbake i aksjon på Hawaii

Tutta tilbake i aksjon på Hawaii

TRIVES: Suzann Pettersen trives på Hawaii. Hun jager fortsatt sin første seier siden høsten 2013. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen spiller sin første turnering siden 8. plassen i årets første major for to uker siden.

Når LPGA Lotte Championship slås i gang onsdag 15. april er det med de tre tidligere turneringsvinnerne i samme ball. Arrangøren har nemlig valgt å la Ai Miyazato (vant 2012), Tutta (vant 2013) og Michelle Wie (tittelforsvarer) gå ut samtidig.

- Det blir en morsom greie, jeg trives godt sammen med både Ai og Michelle, sier Tutta.

Etter en ukes spillefri er Tutta på plass på Hawaii og en bane som hun har prestert svært bra på tidligere. Mens hun i fjor måtte stå over med skade, er ellers beholdningen en seier og en sjetteplass.

- Jeg har gjort en del endringer, både golfteknisk og i støtteapparatet. Jeg merker kanskje forbedringene bedre enn det synes på resultatlistene så langt i år, men jeg liker banen her borte, så dette kan bli veldig bra, sier Tutta.

Tutta slår ut kl. 12.39 onsdag (00.39 torsdag norsk tid) i ball med Ai Miyazato (Japan) og Michelle Wie (USA).

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.