Adidas Asym Energy Boost side

KJØP RIKTIG: Vi er litt usikre på om du må kjøpe nye køller hvis du er høyrehendt og ved et uhell kjøper venstreversjonen av Asym Energy Boost. (Foto: Adidas Golf)

I jakten på den perfekte balansen og vektoverføringen, er ikke en såle lenger bare en såle for Adidas.

Golfsko med to forskjellige såler. Nei, dette er ikke en spøk.

Gjennom grundig arbeid med blant annet trykkplater, som vi kjenner fra norske Swingcatalyst, har Adidas bokstavelig talt laget et bilde av føttenes oppførsel. Vektoverføring og nødvendigheten av godt grep har ført til den litt utrolige løsningen - to forskjellige såler.

Adidas Asym Energy Boost såle

I deres undersøkelser så Adidas forskjellige behov for venstre- og høyrefot gjennom svingen. Nå for tiden er ‘power leaks’ et populært emne for golftrenere. Der kommer Asym Energy Boost inn i bildet, ved å gi det Adidas mener er mer effektiv bruk av krefter. 

Som dere ser av navnet har skoen også Boost-teknologi. Dette gir bedre demping, komfort og som Adidas hevder - mer energi. Det er umulig å måle, men vi har et par vanlige Adipower Boost inne til vurdering for å se hvordan teknologien tåler røff bruk på golfbanen.

Asym Energy Boost er den tredje modellen i Boost-serien. Veiledende pris er 2300,- og den kommer for salg i dag, 1.april.

Og ja - du får den for venstrehendte spillere.

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.