Callaway har lekket «episk» driver

Callaway har lekket «episk» driver

Snikfoto av den kommende Callaway-driveren. (Foto: Golfwrx.com)

Det nærmer seg storlansering fra Callaway. Nå har de første bildene av det som ser ut til å være 2017-versjonen av Great Big Bertha-driveren begynt å sirkulere.

2017-ligger an til å bli et spennende år på driver-fronten. Cobra kommer med tidenes første digitale driver, TaylorMade har lekket bilder av sitt nye flaggskip og Titleist lanserte nylig sin etterlengtede 917-serie.

Nå har det første bildet av Callaways kommende driver også dukket opp.

I et bilde publisert på den Golf Digest-eide utstyrsnettsiden golfwrx.com  har noen knipset køllehodet på driveren som har fått navnet «Great Big Bertha EPIC».

Den justerbare vekten i køllehodet ser ut til å være lik den tidligere Great Big Bertha-modellen. De grønne detaljene på sålen minner om deres Razr Fit Xtreme-driver fra 2013. Det som ser ut til å være nytt, er tre partier med karbonfiber på undersiden av køllehoden. I teorien skal dette spare vekt, noe som gjør at Callaway kan plassere den sparte vekten på mer hensiktsmessige steder i køllehodet. 

Nær slagflaten ser vi også det som kan se ut som to vekter plassert med noen centimetere mellomrom. Det gjenstår å se hva denne «Jailbreak»-teknologien skal hjelpe for.

I følge Golfwrx sitt diskusjonsforum vil driveren komme i to forskjellige modeller: Epic-driveren som er vist på bildet, og en Epic «SubZero»-modell som har lavere tyngdepunkt og lavere spinn.

Det er foreløpig ikke kommet noe info fra offisielt hold om verken lanseringsdato eller pris på Epic-driverne. Callaways siste Great Big Bertha-modell hadde en veiledende pris på 4 495 kroner.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.