Lyst på Phil Mickelsons driver?

Callaway Sub Zero 3

NUMMER FEM: Sub Zero er Callaways femte driver i 2016. Selskapet har utvilsomt overtatt for TaylorMade når det kommer til lanseringstempo. (Foto: Callaway Golf).

Callaway XR 16 Sub Zero er eksklusiv, dyr og passer svært få spillere.

Sub Zero er i bunn og grunn en XR16 med mindre hode. Den er 440cc, og skiller seg også ut ved at det aerodynamiske designet fra XR16 knapt er brukt her. Ingen Boeing-såle altså, men veldig lav spinn for den rette spillere. Vektene i sålen er 2 og 8 gram, og kan flyttes to front/bak for å endre spinn og tilgivende egenskaper.

Når det gjelder den rette spilleren så er det mest sannsynlig en som har høy svinghastighet og slår ned på ballen. Altså slik man egentlig ikke bør gjøre. Sub Zero er med andre ord en driver som har egenskaper som fikser problemene noen få spillere har. Som for eksempel Phil Mickelson.

Callaway Sub Zero 2

Du kan få 20 forskjellige ekte skaft i Sub Zero. Uten ekstra kostnad. Kun 100 hoder blir tilgjengelig, alle gjennom custom fitting. Vi tar nok allikevel ingen stor sjanse hvis vi spår at den dukker opp på eBay ikke altfor lenge etter lansering.

Prisen er 5299,-. Dette i tillegg til spesifikasjoner de færreste trenger og dårlig tilgjengelighet, gjør Sub Zero til et svært sjeldent syn på norske golfbaner. 

Ironisk nok kommer en kølle som er basert på Phil Mickelsons driver ikke for venstrehendte. 

Callaway Sub Zero

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.