Stor nyhet fra Cobra

Cobra King OS jern 1

RØTTER: Cobras har leverte populære store jern før. Nå skal de igjen kapre dette viktige markedet. (Foto: Cobra Golf)

Med stor mener vi bokstavelig talt stor. Dette er King Oversize jern.

(Pressemelding)

Cobra Golf lanserte sitt første Oversize jernsett  i 1994. De ble raskt målestokken for prestasjon, og ble bestselgende jernsett fra 1995 til 1996. Nå er nye, bedre King Oversize her for å igjen endre hvordan du ser på golfkøller.

Cobra King OS jern 3

King OS har PWRshell slagflateteknologi, som gjør det mulig å få lavere og mer sentrert tyngdepunkt. Slagflaten er tynnere og lettere, som gjør at køllene leverer høyere ballhastighet over hele slagflaten og mer lengde. Den hule hodekonstruksjonen gjennom hele settet gir myk men samtidig solid følelse, for høyere ballbane og forbedret presisjon.

I tillegg har de freste rillene struktur som gir maksimal spinn og kontroll på ballbane. Progressiv spinnteknologi gjennom hele settet gir optimal prestasjon på ale køller. V-riller på 4-6 jern reduserer spinn for mer lengde. U-riller på 7-PW øker spinn for mer kontroll på slag inn mot greenen, og wedgeriller på GW og SW gir deg ekstra mye spinn for å score bedre i nærspillet.

Nøkkelen til lengde er lavere tyngdepunkt, noe som er en utfordring i store køllehoder. Vår strategiske plassering av tungsten i hodet leverer mer hastighet og høyere ballbane - Jose Miraflor, Senior Director of Product Marketing.

 

Baksiden av hodet er konsturert i multimateriale, med medaljon i aluminium for å spare vekt. Denne vekten er så flyttet til tåen, der tungsten gir hodet det lave tyngdepunktet et stort jernhode skal ha. Overflatebehandlingen i nickel chrome har meget god holdbarhet og ser bra ut.

King OS kommer i både høyre og venstre i sett med seks køller (5-PW). Veiledende pris med True Temper XP 95 stålskaft (stiff og regular flex) er 8999,-. Med UST Recoil grafittskaft (stiff, regular og light flex) er veiledende pris 9999,-. Kommer for salg i midten av november.

 

Cobra King OS jern 2

 

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.