Dette er Adidas’ nye golfsko

Dette er Adidas’ nye golfsko

Med nye “Powerband Boa Boost” fortsetter Adidas utviklingen av sine golfsko.

Adidas’ første “Powerband”-sko kom for 10 år siden, og siden den gang har målet deres vært å skape balanse og stabilitet. Nå har de kommet med en ny golfsko som skal være bygget på akkurat disse premissene.

Powerband Boa Boost kommer med det nye L6 Boa-systemet som brukes istedenfor tradisjonelle skolisser for å stramme skoen. Adidas har oppdatert “Powercage”-stroppene, som skal skape mer stabilitet over vristen. Skoen er også oppgradert med det behagelige ”Boost”-materialet, som Adidas har gjort stor suksess med i andre sportssko.

(Artikkelen fortsetter under)

Skoen kommer også med seks spikes, en bredere form ut mot tuppen av skoen, samt en rundere tåform. Dette hevder Adidas at skal skape større volum, enda bedre stabilitet og samtidig være mer behagelig på lange golfrunder.

Powerband Boa Boost kommer i norske butikker fra 1. februar 2017, og prisen vil være 1599,-


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.