Dette har Viktor Hovland i bagen

Dette har Viktor Hovland i bagen

Her kan du ta en nærmere titt på køllene som Viktor Hovland har skrevet norsk golfhistorie med i U.S. Amateur.

Driver

TaylorMade M3
9,5 grader loft, stilt inn på høy draw. Project X HZRDUS Black 75-skaft i extra stiff.

– Jeg slet litt med en høyremiss tidligere i sommer, og jeg kom for mye utenfra og inn i svingen. Det var da jeg begynte med den øvelsen hvor jeg stopper halvveis tilbake i baksvingen før jeg vrir meg opp helt. Jeg har klart å rette ut drivene mine igjen, og nå er de tilbake til der de skal være, sier Viktor til Norsk Golf.

 

3-wood og 3-hybrid

TaylorMade M3
Nøytral innstilling på køllehodet. Project X HZRDUS Black-skaft.

– Dette er allsidige køller som kan brukes i mange ulike situasjoner. Hybriden gir meg litt mer høyde inn mot greenene enn et langt jern ville gjort.

 

Jernkøller


TaylorMade P750 Forged

4.-jern til pitching-wedge. KBS FLT 130 X-skaft.

– Disse jernkøllene ser klassiske ut, samtidig som man får litt hjelp fra cavity-backen. 

 

Wedger

TaylorMade R Series ATV Gring EF Spin Groove (2015)


50 grader, 54 grader og 60 grader loft.

– Wedger er de køllene som folk bytter ut oftest, men jeg har vært veldig trofast til disse. Jeg synes de har skikkelig deilig følelse.

 

Putter

TaylorMade Spider Mallet 72 (2017)


Putteren har et tyngre TaylorMade-grep på 130 gram og forlenget 38 tommer skaft.

– Puttingen min er kanskje den delen av spillet mitt som har forbedret seg mest etter at jeg flyttet til USA og begynte på Oklahoma State. Jeg har mye selvtillit med denne putteren.

Viktor bruker også Titleist Pro V1-ball, Ping bærebag fra Oklahoma State University og Nike-klær og Lunar Control-sko. Alle woodene, jernkøllene og wedgene hans har Golf Pride MCC Plus4 Align-grep.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.