Er dette TaylorMades nye flaggskip?

Er dette TaylorMades nye flaggskip?

Snikfoto på Instagram viser det som ser ut til å være 2017-versjonen av TaylorMades populære M1-driver.​

Bildet er lagt ut av Instagram-brukeren @jdsclubs, en kølletilpasser som holder til i Minnesota i USA.

– Ingen offisiell lanseringsdato. Jeg fikk dette bildet fra en troverdig kilde, lyder bildeteksten.

Nyheten ble først plukket opp av den Golf Digest-eide utstyrsnettsiden GolfWRX.com.

Driveren ser ut til å ha lignende justeringsteknologi som sin forgjenger. «T-Track»-systemet har to glidende vekter som gir deg muligheten til å justere både høyde og skru. Den nye modellen ser imidlertid ut til å bruke langt mer karbonfiber i køllehodet.

Instagram-bildene til @jdsclubs viser at kronen, det vil si toppen av køllehodet, ser lik ut som TaylorMades nåværende M1 og M2-drivere, men i kontrast til den nåværende modellen ser det nå ut til å være også karbon på undersiden.

Det vil sannsynligvis gjøre køllehodet lettere, slik at TaylorMade kan plassere den sparte vekten på mer hensiktsmessige steder i køllehodet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Oversiden av køllehodet er tilsynelatende helt lik som på sin forgjenger. (Foto: @jdsclubs/Instagram)

«Lekkasjen» fra TaylorMade kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse. Utstyrsgiganten har hatt en drømmehøst, og vil nok smi mens jernet er varmt.

I høst fornyet de sine kontrakter med Jason Day og Dustin Johnson, og nylig har deres M2-driver havnet i bagen til Rory McIlroy, Brooks Koepka, Paul Casey, Francesco Molinari og Nick Watney, som alle har måttet se seg om etter nytt utstyr etter at Nike avsluttet sin produksjon av golfkøller.

2015/2016-versjonen av TaylorMade har en veiledende pris på 5799 kroner. Det gjør den til den dyreste driveren du kan finne i norske proshoper - sett bort fra de mest eksotiske merkene.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.