Nyheter fra ECCO

ECCO Casual Hybrid 2016

CASUAL: Avslappet men samtidig motebevisst og stilig. Det virker å være en passende beskrivelse på ECCOs nye serie. (Foto: ECCO Golf)

Retroinspirert streetmote fra nordmenns favorittmerke.

ECCO utvider sin solide kolleksjon innen streetsko. Casual Hybrid ser ut til å hente inspirasjon fra utenfor golfbanen. Skoen sitter godt rundt hælen, med litt bedre plass enn vanlig til forfoten. Da får tærne plass til å bevege seg naturlig, i stedet for å bli klemt sammen i unaturlig posisjon.

Behandlingen med ECCO Hydromax gjør skoen kraftig vannavstøtende.

Hver sko skal også komme med en innersåle som kan brukes ved behov. Dette fungerer som et verktøy for å variere bredden på skoen. Et spennende konsept, som vi må se nærmere på senere i år.

Casual Hybrid Wingtip har veiledende pris 1300,-. Casual Hybrid Sneaker skal koste 1200,-. ECCO har steget litt i pris, så dette er et hyggelig prispunkt å plassere seg på. Vær oppmerksom på at dette nok er litt enklere sko enn Biom-serien, som veldig mange har falt for.

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.