ECCO Tour Hybrid i nye farger

ECCO Tour Hybrid blå

SLITT: Ferdig slitt skinn gir et uvanlig og kult preg på denne skoen. (Foto: ECCO)

Årets stil skal være slitt skinn.

Denne skoen passer både på og utenfor banen. Stilen er klassisk golf, med moderne vri. De nyeste fargene har slitt utseende på skinnet, noe vi så i 2014 i den sølvgrå utgaven. Vanlige farger som hvit, brun og sort er fremdeles tilgjengelig.

Tour Hybrid er trolig ingen storselger på det norske markedet. Vi ser ut til å foretrekke de mer sporty modellene. Det er ingen tvil om at det er plass til en penere sko, men det handler mye om vaner.

Skoen er tilpasset norske forhold med slitesterk skinn med Hydromax. Denne behandlingen er ECCOs egen vanntette konsept. Det holder deg tørr i maksimalt 8 timer av gangen. Etter det må skoen tørke for å få tilbake sine vanntette egenskaper. Hydromax behandling består i å tette igjen porene i skinnet under produksjon.

ECCO Tour Hybrid 2015

Vi skal ta noen runder med ECCO Tour Hybrid senere i år for å sjekke hvordan den klarer seg under norske forhold.

Veiledende pris på de nye og eksisterende farger er 1700,-.

 

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.