Fowlers siste klesstil vekker oppsikt

Fowlers siste klesstil vekker oppsikt

Rickie Fowler spiller i hawaiiskjorte denne uken. (Foto: Getty Images)

Rickie Fowler fortsetter å utfordre etablerte normer når det kommer til hvordan man skal kle seg på golfbanen.

Den 29 år gamle amerikaneren har gjort det til vane å eksperimentere mye i klesveien, og ingen av dagens tourspillere har sannsynligvis påvirket hvordan barn og unge golfspillere kler seg mer enn nettopp Fowler.

Knallsterke farger, store «flat-brim»-capser og «high-top»-sneakers er bare noe av det han har bidratt til å gjøre til normal kleskode.

Det spørs imidlertid om noen kommer til å følge etter hans siste krumspring i klesveien. Torsdag slo årets første PGA Tour-turnering i gang på Hawaii. Selv om Fowler startet Sentry Tournament of Champions med en runde på fire under par, og dermed ligger helt oppe i toppen, var det antrekket hans som vakte mest oppmerksomhet.

Han hadde på seg en hawaiiskjorte, og den var i tillegg ikke stappet ned i buksa.

Antrekket var en del av Puma Golfs nye Aloha-kolleksjon, som hedrer Fowlers japanske aner. Klærne kombinerer japansk design med klassisk Hawaii-stil. 

Hva synes du om Fowlers antrekk? Er det bra at han utfordrer golfens kleskode, eller bør han ha mer respekt for tradisjoner? Si din mening i kommentarfeltet under.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.