Garcia bryter med TaylorMade – Callaway neste?

Garcia bryter med TaylorMade – Callaway neste?

Sergio Garcia bryter med TaylorMade. (Foto: Getty Images)

TaylorMade bekrefter at de terminerer kontrakten med Sergio Garcia etter gjensidig enighet.

Garcia startet karrieren som Titleist-spiller, men har vært TaylorMade-spiller de 15 siste årene. Nå er «ekteskapet» slutt.

«I dag, etter 15 minneverdige år med Sergio Garcia, er vi kommet til en gjensidig avtale om å slippe han fra de gjenværende årene av TaylorMade-kontrakten. Det har vært en ære å spille en rolle i hans prestasjoner gjennom karrieren, inkludert The Players Championship, 19 seiere på verdensbasis og hans Masters-seier i 2017. Vi gratulerer Sergio med et minneverdig år og ønsker ham det beste i fremtiden», heter det i en uttalelse fra TaylorMade.

Ryktene vi ha det til at det er Callaway som blir spanjolens neste destinasjon. Ifølge utstyrsforumet Golfwrx.com ble Garcia nylig observert med en putter fra Callaway-eide Odyssey Toulon, og senere med Callaway Mack Daddy-wedger i turnering.

Sergio Garcia har vært en av TaylorMades ansikt utad, men de siste årene har spillere som Dustin Johnson, Rory McIlroy, Jason Day og Jon Rahm overtatt rollen som utstyrsgigantens viktigste frontfigurer.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.