Her slår Rory med Callaway-driver

Her slår Rory med Callaway-driver

(Foto: Getty Images)

Rory McIlroy har gjort store utskiftninger i bagen før hans første turnering for året. Nå er alle Nike-køllene byttet ut.

Kort tid etter at Nike sluttet å lage golfkøller i fjor, byttet Rory McIlroy til TaylorMade-driver. Nå har han imidlertid byttet til Callaways nye «Epic»-driver og wooder, som ble lansert forrige uke. 

Under tirsdagens innspillsrunde før europatour-turneringen BMW South African Open - en turnering for øvrig også Espen Kofstad skal spille -  dukket de første bildene av Rory med hans nye køller opp.

Nike-jernkøllene er byttet ut med Callaway-bladkøller, som ser ut til å være en skreddersydd modell med lik utforming som hans tidligere Nike- og Titleist-jern.

Wedgene er byttet ut til fordel for Titleists Vokey Design-wedger, mens Scotty Cameron-putteren som han har brukt i sine siste turneringer, er skiftet ut med en Odyssey-putter. 

– Jeg har byttet køller til denne uken, men det kan endre seg fra uke til uke fremover, sa McIlroy i pressekonferansen etter runden.

Dette er første gang i karrieren at McIlroy spiller med Callaway-køller. Nord-iren var Titleist-spiller både som amatør og i sine seks første sesonger som profesjonell, før han meldte overgang til Nike. 

Da Nike kunngjorde at de skulle forlate golfkølle-og ball-produksjonen, var Rory McIlroy raskt ute med å sikre seg tre års forbruk av Nike-baller. Han sa i fjor høst at det å finne en ny av ball er den største utstyrsendringen han må gjennom. Han trengte imidlertid bare noen måneder på seg - nå er han tilbake til sin gode, gamle Titleist Pro V1x.

NB! McIlroy kommer til å fortsette å ikle seg Nike-klær og sko, uavhengig av hvilke køller han velger for 2017-sesongen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.