Her svinger han tidenes lengste kølle

Her svinger han tidenes lengste kølle

Ifølge Michael Furrh er det lengden det kommer an på. Med en 8,5 meter driver har han nå satt ny verdensrekord for verdens lengste brukbare golfkølle. (Se video!)

– Det føles som å svinge en vekt på 20 kilo på enden av et seks meter langt tau, sier Furrh til Fort Star Telegram om hvordan det er å svinge tidenes lengste golfkølle.

Furrh, som bygde køllen for å samle inn penger til brystkreftsaken, begynte faktisk å bygge ekstra lange golfkøller i 2012. Den gang satte han verdensrekord da han brukte en 4,3 meter lang driver, men det tok ikke lang tid før rekorden ble slått.

Den gigantiske driveren ved å sveise en rekke skaft sammen. Furrh sammenligner prosessen med å sette mange sugerør sammen.

Slaget til den Texas-bosatte proen endte for øvrig på 54 meter. Se video under!

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.