Klart for Oslo GKs tradisjonsrike bruktmarked

Klart for Oslo GKs tradisjonsrike bruktmarked

(Foto: Oslo GK)

6. mai er det duket for det årlige bruktmarkedet på Bogstad. Det har med årene blitt en stor «happening» for mange av golferne i og rundt hovedstaden. Nå kan du levere inn utstyr.

Dette er det åttende året på rad at klubben arrangerer golfmarked hvor brukt golfutstyr bytter eier. 

Nå oppfordrer klubben medlemmer og alle andre golfere til å ta et dypdykk i sine kjellere og garasjer og finne frem det man ikke lenger har bruk for.

– Allerede fra tirsdag 18. april og frem til fredag 28. april kan utstyr leveres inn til idrettsavdelingen som har tilholdssted i klubbhuset. For å sikre at noen er tilstede må innlevering i denne perioden avtales ved å sende en epost til jan@oslogk.no, forteller idrettsleder Jan Wojtaszek.

Alt golfutstyr er av interesse, men erfaring fra tidligere år tilsier at det er noe som selger bedre enn annet utstyr.

– Vi har behov for å få inn ordentlig utstyr, som er i god stand. Både traller, golfkøller, bager og puttere er av interesse, bare det er i skikkelig stand og ikke er for gammelt, sier Wojtaszek.

Klubbens trenere som vil være tilstede er (fv.) Johan Elgborn, Marie Høgmoen, Carro Diethelm og Robin Pettersson. (Foto: Oslo GK)

I tillegg til muligheten til å gjøre et kupp, vil besøkende også få mulighet til å få hjelp fra en pro på driving-rangen. Klubbens fem proer vil være til stede for å bistå.

– Markedet er startskuddet på en ny golfsesong, og etter en lang vinter kan svingen ha rustet litt. 

Vi vil derfor tilby det vi på folkemunne kaller en «quick-fix protime». Det er rett og slett en leksjon på 10 minutter hvor en av klubbens trenere analyserer svingen din med trackman og gir deg gode råd for å gjøre den bedre, forteller Wojtaszek.

Les mer om bruktmarkedet på klubbens nettsider. 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.