Nå er Garcia Callaway-spiller

Nå er Garcia Callaway-spiller

I fjor høst ble Masters-vinner Sergio Garcia løst fra sin TaylorMade-kontrakt. Nå er det klart at han blir Callaway-spiller.

Nyheten kom ut bare timer etter at TaylorMade lanserte sin nye M3- og M4-serie tirsdag. Tilfeldig? Neppe.

Etter å ha vært TaylorMade-spiller i 15 år har spanjolen nå skrevet under en mangeårig kontrakt hos Callaway, som inkluderer både køller og baller. Garcia kommer til å spille med Callaway i hele bagen, inkludert en Odyssey-putter som ikke blir lansert før neste måned.

– Sergio har vært en av verdens mest talentfulle og karismatiske spillere i nesten 20 år. Det blir spennende å se hva han kan få til med Callaway-utstyr, sier Callaway-sjef Chip Brewer i en pressemelding.

Flere har stilt spørsmål ved hvor lurt det er av Garcia å bytte køller så raskt etter å ha vunnet karrierens første major. Mange stilte de samme spørsmålene da Phil Mickelson gikk fra Titleist til Callaway etter at han vant sin første Major i The Masters i 2004. Mickelson fulgte imidlertid opp med å vinne PGA Championship i 2005 og Masters på nytt i 2006. 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.