Alternativ klesstil

Enemies of the course kolleksjon

DRISTIG: Plaggene med mønster er dristige. Resten er normalt og ganske kult. (Foto: Nike Golf)

Nike kommer til å tøye strikken ganske langt i år. Enemies of the course er en litt sprø kleskolleksjon.

Enemies of the course er en litt sprø kleskolleksjon som hyller greenkeeperen. Trykket på plaggene er banens fiender - løvetann, slanger, ugress og en alligator. Ikke helt det samme som lurer i vannet på Larvik eller Meland altså. 

Enemies of the course Olesen

Før solen har stått opp, før en eneste kølle har blitt tatt ut av headcoveret, før prøvesvinger er tatt og pegger satt i bakken, jobber greenkeeperen tålmodig for å gjøre banen klar for spill. Når et sprinklerør blir ødelagt eller ugress truer med å invadere fairway, jobber de i det stille for å unngå at neste utslag blir tatt uforstyrret.

Kolleksjonen har noen klassiske plagg i tillegg til de særegne. Det ser ganske bra ut, og vi mener at noen norske golfere helt klar bør plukke opp dette i løpet av sesongen. 

Nike er sikkert ikke ferdig med slike lanseringer. Det må komme mer.

Enemies of the course bucket hat

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.