Eksklusiv jern-lansering fra Nike

Nike MM Proto

Ti MM Proto jernsett ble lagt ut for salg 11.desember. Vi lar det være opp til Nikefans å si om prisen er grei.

MM i MM Proto står for Modern Muscle. Dette er grunnlaget for Nikes nye jern for gode spillere. En moderne versjon av bladkøllen med tyngdepunkt plassert mer inn mot senter. Tradisjonelle bladkøller har på grunn av hodets utforming hatt en vektfordeling med tyngdepunkt mot hælen.

MM Proto er jernsettet Tiger har jobbet med. Det har også blitt brukt flittig av spillere som Thorbjørn Olesen, og Rory vant The Open med et MM Proto toerjern i bagen.I forrige ukes Hero Challenge fikk vi også se at Tiger har puttet et helt sett nye Vaporkøller i bagen. Alle er garantert hundre prosent skreddersydd for ham.

Nike har fortalt hvordan de i årevis har spesiallaget jern for Tiger men skjult alle modifikasjoner for å holde dem så visuelt nær standardmodellen som mulig. Allikevel er det smart av Nike å nå tilby MM Proto i spesialutgave i svært begrenset antall. Slikt skaper forventning og prat på internett.

De ti settene blir lagt ut på Nikes nettside (linken er ikke aktiv før salgsstart). De er satt sammen for hånd av ansatte ved The Oven, Nikes utviklingsavdeling som er full av golfgenier. Alle blir nummerert og settet består av 3-PW.

Salgsstart var klokken ni torsdag 11.desember. Prisen oppgis i både britiske pund og euro, så vi antar at det er mulig å få dem sendt til Norge. Så var det den prisen da. £1000 og €1250. Pluss frakt og norske avgifter på 25%.

Den vanlige versjonen av jernsettet heter Vapor Pro og kommer for salg 31.januar 2015.

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.