Tigerskoen blir ny

Nike TW15

KJØLIG GRÅ: Den grå skoen i fargen Cool Grey blir trolig den mest populære, siden det ser ut til å være Tigers favoritt. (Foto: Nike Golf)

Nike bruker ny teknologi og litt spesiell stil i TW15.

Vi har tidligere beskrevet den som tidenes mest omtalte golfsko. Tigers samarbeid med Nike om å lage en Free-inspirert sko med spikes har resultert i en skoserie som tar golfverden med storm.

Årets modeller heter TW15. Nike bruker Flyweave teknologi i overdelen. Du får en vevet topp i ett stykke. Dette betyr stabilitet samtidig som de klarer å holde vekten nede.

Tidligere versjoner av Tigerskoen har vært overraskende tettsittende. Vi har ikke sett eller prøvd årets modell, men vi kan ikke se for oss at det blir en løs joggesko. 

TW15 er på føttene til Tiger Woods når han sesongåpner i Phoenix denne uken. Forvent kommentarer dersom han sklir, siden den kun har fire spikes og Tiger ikke er videre kjent for å holde tilbake i svingen.

Fargen Metallic Silver/Black/Cool Grey er tilgjengelig på nike.com 2.februar. Alle tre versjoner kommer i butikk 5.mars, med veiledende pris 1900,-.

Nike TW15

Nike TW15

Nike TW15

Nike TW15

 

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.