Myk putternyhet

Odyssey White Hot RX 2016

ROSA OG BLÅTT: Damene får sin egen stil, men det er ingenting som stopper deg fra å velge en herreputter i 34 tommer. (Foto: Odyssey Golf)

Gode nyheter for alle som liker Odysseys hvite slagflate.

Odyssey har kombinert to favoritter i sin nyeste putterserie. Den myke, hvite White Hot slagflaten er behandlet med mye av samme teknologi som vi finner i Metal X. Dere husker sikkert den gitterlignende slagflaten vi var så begeistret for i fjor. To gode ting på en gang tyder på at dette kan bli bra.

Henrik Spørck hos Callaway Norge kan fortelle om en serie som overbeviser allerede ved første putt.

- Dette er årets store hit på innsalget til Norges proshoper. Vi fikk selv prøve denne i september uten noe info på forhånd, annet enn at vi skulle føle selv hva som var spesielt med den nye inserten. Vi brukte samme taktikk når vi viste den fram til våre kunder, og reaksjonen lot ikke vente på seg. Uten og si så mye mer inviterer vi alle til å teste denne putterserien, og dømme selv med samme forutsetning vi og våre kunder fikk – denne er helt rå.

Vi har selv rullet noen baller med White Hot RX, og må innrømme at vi ble overrasket over følelsen. Den er utrolig myk. Vi gleder oss til å teste den skikkelig om kort tid.

Kjente hoder

Hele syv velkjente modeller lanseres samtidig. Alle kan kjøpes med SuperStroke. Det tykke grepet har slått godt an.

- Vi tilbyr SuperStroke grep på alle våre puttere om ønskelig. I 2015 har vi solgt ca 60% av putterne med SuperStroke, kan Henrik fortelle.

#1, #2, #7, #9, Rossie og V-Line Fang koster 1699,-/1999,- avhengig av hvilket grep du velger. Siden SuperStroke trolig koster rundt 350,- løst i år, framstår White Hot RX i dyreste versjon som et godt kjøp. Den eneste putteren med avvikende pris er 2-Ball V-Line til 1999,-/2299,-.

For damene er de tilgjengelige modellene #1, 2-Ball V-Line og V-Line Fang. Prisene er de samme som hos herrene. Det er som vanlig ingenting i veien for at damer skal velge herreputtere.

Henrik kan også dele en fin nyhet for alle som er nysgjerrig på Odyssey White Hot RX.

- Alle steder som selger Callaway og Odyssey har demokøller til utlån og test. Dette får du testet ‘over alt’ i Norge, også på banen om ønskelig.

White Hot RX kommer for salg 5.februar.

 

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.