Liten nyhet fra Scotty Cameron

Scotty Cameron - Cameron & Crown hovedbilde

SAMME, MEN ANNERLEDES: Et par nye farger, og du har en helt ny putterserie. (Foto: Scotty Cameron/Titleist)

Cameron & Crown er litt kortere og smalere.

TaylorMade Spider og Ping Vault får du bare i 35 tommer. Litt lang for noen, men de kan kuttes ned. Scotty Cameron har valgt helt motsatt retning på Cameron & Crown.

Seriens fire modeller kommer med 33 tommer skaft. Mange golfere har litt for lang putter. 33 tommer kan være ideelt, og hovedpoenget her er at de er tilpasset til å være denne lengden fra fabrikken. Vektjustering kan bli utfordrende når du kutter ned skaftet, slik vi nevnte i starten. Altså kortere lengde enn vanlig, men det er ikke det eneste spesielle trekket Scotty har gjort.

Scotty Cameron - Cameron & Crown

Grepet er av typen Matador, men med mindre omkrets enn det røde du har sett før. Smalere grep. Kortere skaft. Cameron & Crown høres ut som en dameputter, men Scotty Cameron markedsfører den ikke som det. 

Seriens design er svært lik vanlige Scottyputtere, bare uten rødfargen. Hvit, gull, sølv og sort er dominerende farger. 

Cameron & Crown består av fire modeller. Newport 2, Newport M2 Mallet, Golo 5 og Futura X5R. Veiledende pris er 3595,-. Kommer i butikker tidligst 21.oktober. I de fleste tilfeller må du nok bestille gjennom din proshop eller golfbutikk.

 

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.