Rålekkert fra Scotty

Scotty Cameron Select 2016

TOURDESIGN: De røde prikkene og andre detaljer var tidligere forbeholdt puttere bare proffene fikk tak i. (Foto: Titleist/Scotty Cameron)

Årets Scotty Cameron Select er noe av det stiligste du kommer til å se på denne siden i år.

Serien består av syv modeller. Alle har samme stil. Samme utseende med sine røde detaljer. Du kan se fra andre siden av treningsgreenen at det er en Scotty. Du kan elske eller hate det, men det er uansett en følelse av kvalitet bare du kikker på dem.

Vi kunne sagt nå at Select serien har insert. Da hadde vi fått en haug mailer fra Titleist i Norge og Sverige. Det er nemlig ikke en standard insert. Putterkroppen er laget i stål, men delen som utgjør slagflaten er langt større enn normalt.

De syv putterne har litt forskjeller i materialvalg, og kan deles inn i tre typer.

Newport, Newport 2 og Newport 2.5 har slagflate i rustfritt stål.

Newport 2 Notchback har slagflate i aluminium. Denne kommer også i Dual Balance, Scotty Camerons motvektsputter.

Newport M1 og Newport M2 har også slagflate i aluminium, men denne er enda større enn hos de andre. Dette bildet fra PGA Show illustrerer hvor stor delen med slagflaten faktisk er.

Alle putterne i serien kommer med Red Matador Mid Size grep, bortsett fra Dual Balance som er et spesialgrep. Samtlige har utskiftbare vekter i sålen.

Veiledende pris er 3195,-. Dual Balance koster 3495,-. Du finner dem i butikk fra 8.april.

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.