Snart klart for et av vinterens utstyrs-høydepunkter

Snart klart for et av vinterens utstyrs-høydepunkter

Helgen 3. og 4. november er det duket for Golfshopens årlige utstyrsmesse på Fornebu Indoor Golf Center.

– Det kommer alltid mange besøktende, og messen blir bare mer og mer populær. Cirka 2200 personer besøkte messen i fjor, forteller Petter Rygg i Golfshopen.no i en pressemelding.

Under messen kan alle besøkende teste utstyr og få custom-fitting fra Callaway, TaylorMade, Ping, Titleist, Cobra, Srixon, Cleveland, XXIO og PXG, med totalt 16 matter med mulighet for å teste utstyr.

– Flere merker har akkurat sluppet nyheter på markedet, og det blir masse gode tilbud i butikken. Det blir også mange kule konkurranser med flotte premier, blant annet en spesialtilpasset driver fra Wilson, en putter fra Ping og en wedge fra Titleist, sier Rygg.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.