Snart klart for stor golfmesse på Fornebu

Snart klart for stor golfmesse på Fornebu

17. og 18. mars er det klart for Golfshopens store golfmesse på Fornebu. (Foto: Christian Døvle)

Helgen 17. og 18. mars er det klart for Golfshopens årlige golfmesse på Fornebu Indoor Golf Center i Bærum.

– Det kommer alltid mange besøkende, og messen blir bare mer og mer populær. I fjor var det cirka 2000 stykker som stakk innom, sier Petter Rygg i Golfshopen.

Under demodagen blir det mulighet til å teste siste nytt fra Callaway, TaylorMade, Pint, Titleist, Cobra, Srixon, Cleveland og Wilson, og leverandørene kommer til å custom fitting-representanter til stede. 

Det blir totalt 16 matter hvor det blir mulighet for å teste utstyr. I tillegg til en rekke tilbud i butikken blir det også arrangert konkurranser hvor det er muligheter for å vinne Callaways Rogue-driver, en putter fra Ping og en valgfri Cleveland-wedge.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.