TaylorMade solgt – ingen store endringer i Norge

TaylorMade solgt – ingen store endringer i Norge

(Foto: Getty Images)

Adidas-gruppen har omsider solgt TaylorMade Golf. Et private equity-fond i New York har kjøpt utstyrsprodusenten for 3,7 milliarder kroner. 

Selv om det aldri har blitt bekreftet fra offisielt hold, har det vært en av golfutstyrsbransjens dårligst bevarte hemmeligheter at Adidas Group har forsøkt å selge TaylorMade. Onsdag kom nyheten om at salget endelig er gjennomført – dagen etter nyheten om at Rory McIlroy er blitt TaylorMade-spiller.

Kjøperen, KBS Capital Partners LP i New York, skal ha vært delaktig i prosessen med å signere McIlroy. Flere medier melder at verdenstoerens kontrakt er verdt rundt 100 millioner dollar.

Salgssummen på TaylorMade skal være på 425 millioner dollar, rett i underkant av 3,7 milliarder kroner.

– Dette salget vil ha få eller ingen store endringer for norske kunder, opplyser Bjørn Sindre Skott, TaylorMades representant i Norge, til Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.