Spider inspirert av Day

TaylorMade Spider Red

UTEN LINJER: Slik foretrekker Jason Day putteren sin - uten siktelinje. Salgsversjonen kommer med siktelinje. (Foto: TMaG)

TaylorMade smir mens jernet er varmt. Nå får du kjøpe Jason Days røde putter.

Jason Day er årets heteste golfnavn. Han slår ubegripelig langt med utrolig kraft, men er også en av golfens beste på greenen.

Day spurte TaylorMade om de kunne lage en putter med hans favorittfarge rød. Med den australske Redback edderkoppen som inspirasjon, fant de sammen den perfekte fargen. De endte opp med å lage to modeller. En med sort kropp og røde detaljer, og en helrød.

Putterne du kan kjøpe har siktelinje. Day foretrekker å ha toppen helt ren, uten noen linjer. Det er stort sett den eneste forskjellen fra hans versjon, som brukes til å vinne stadig flere turneringer.

TaylorMade Spider Day

Spider Limited har veiledende pris 2499,-. Den kommer i 33, 34 og 35 tommer lengde.

Spider Limited Red skal koste 3099,-. Den får du kun i 35 tommer. 

Begge kommer for salg 29.juni.

 

TaylorMade Spider Red 2

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.