Test av wedger

Test av wedger

Vi har sett stadig mer fokus på gode wedger, både fra produsenter og forbrukere. Dette er en forholdsvis rimelig kølle. Terskelen for å bytte ut gamle wedger er lav, og de slites også relativt fort ut i forhold til alle andre du har i bagen.

Et slikt fokus er bare positivt for dette som fra før er et oversett område for de fleste. Med litt kunnskap hos deg selv og ansatte i proshopen kan du finne den perfekte wedgen som hever spillet ditt. Riktig såle og bounce for din teknikk er utrolig viktig. Selvtillit på korte slag kan senke scoren din betraktelig hvis du har litt høyt handicap.

Som i de andre køllekategoriene er det ingen dårlige produkter å finne. Det er store forskjeller mellom dem, og de beste utmerker seg med svært allsidig utvalg.

- - -

Wedge-test 2016

Symbolforklaringer:

(Scroll nedover)

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.