Tiger-skoene til Norge i april

 Tiger-skoene til Norge i april

Tiger Woods sitt comeback skjer med nye Nike-sko på føttene. Til våren kommer den til Norge, men tilgangen blir begrenset.

Tiger har den nye Nike TW17-skoene på Bahamas denne uken. 

I følge Nike har Tiger jobbet med tett med Nike i utvklingen av skoen, etter at han har lagt om svingen sin de siste par årene.

Fra å ha en sentrert sving med minimal vektoverføring over på høyre fot i baksvingen flytter Tiger vekten sin nå godt over på høyre side i baksvingen.

Den friere bevegelsen gir mer naturlig kraft i slagene, og enda viktigere er den langt mer skånsom for ryggen hans. I følge Nike er dette den eneste golfskoen Tiger har brukt siden han ble operert i ryggen i fjor høst.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Det første man legger merke til ved skoen er de to borrelås-stroppene på hver side. Nike har brukt et lignende design i flere av deres basketballsko, men nå benyttes det i golfsko for første gang.

TW17 blir den fjerde skomodellen i TW-serien. De første modellene, som kom samtidig som Tiger klatret tilbake til verdenstoppen i 2012 og 2013, har vært populære blant norske golfere.

Joakim Mikkelsen i Nike Golf Norge sier til Norsk Golf at Tiger-skoen kommer til salgs i Norge 1. april.

– Her i Norge har vi andre skomodeller som får større fokus, så denne skoen vil nok kun bli å få tak i noen få stedet utenom nike.com, sier Mikkelsen til Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.