Tilbake til fremtiden: Steelhead er tilbake

Tilbake til fremtiden: Steelhead er tilbake

Nå kommer den nye versjonen av Callaways klassiker, Steelhead. XR Pro er navnet på deres nyeste Steelhead-jern.

Callaway sier selv at disse køllene er for deg som ønsker mer lengde med jernkøllene, uten at du ofrer kontroll. Dette skal de ha oppnådd ved å hule ut køllens ”hosel”, det vil si den delen av køllehodet som skaftet festes til. Den sparte vekten har Callaway flyttet til mer hensiktsmessige deler av køllehodet for å gjøre dem mer lettspilte.

Steelhead XR Pro kommer også med en ”Next Generation 360 Face Cup”, en form på køllehodet som skal øke køllehastigheten og gi et bedre resultat på både gode og dårlige treff.

De lange jernkøllene (4.-5.-jern) har fått et tyngdepunkt som skal gi høyere ballbane og lengre carry.  Mellomjernene (6.- og 7. jern) har et tyngdepunkt som skal gi køllene mer kontroll, mens de korte jernene (8. jern - PW) skal ha lavere utgangsvinkel og mer spinn.

Callaway Steelhead XR Pro er tilgjengelig i butikk fra 17.mars 2017, og veiledende pris er 7899,-


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.