Sniktitt på Titleists nyeste

Titleist 917 driver

TENKER PÅ VEKTEN: Titleist tilbyr for første gang justerbare vekter i driverne sine. Det tar litt lang tid når man lanserer hvert andre år. (Foto: Titleist/Acushnet)

Med to år mellom hver lansering, er det alltid litt høytid når Titleist kommer med nye køller.

Det ligger sikkert mange endringer på innsiden av 917 driveren. Den eneste store vi ser på utsiden er to justerbare vekter. Vi regner med at det er en litt tung og en lett. Vektjusteringens tekniske navn er Surefit CG. 

Når vi først er inne på tekniske navn, ser vi at Active Recoil Channel fremdeles er på plass. Med 915-serien tok Titleist for første gang opp kampen om lengde. De vet at lengde selger, og da hjelper det med kanal i sålen bak slagflaten. 

Foto: Jonathan Wall/Instagram
Bildetekst

For å henge med i kampen videre må de produsere langtslående 917 drivere i modell D2 og D3. I tillegg må en av dem være i stand til å produsere lave spinntall. Det blir som vanlig interessant å følge med på lanseringen, men vi forventer ingen store overraskelser. 917 blir sikkert bunnsolid, har gode skaftvalg og vil bli kjøpt av både trofaste fans og nye golfere.

Følg med på proffene på PGA Tour som trolig tar driveren i bruk allerede i neste turnering. Første sjanse for deg til å svinge med dem blir sannsynligvis sent på høsten.

Titleist 917 tour

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.