Tutta om køllebyttet: – Jeg har ikke noe hastverk

Tutta om køllebyttet: – Jeg har ikke noe hastverk

Suzann Pettersen må gjøre som Tiger og Rory, og se etter nye golfkøller fra 2017.

I disse dager pågår det en stor drakamp bak kulissene i utstyrsbransjen for hvem som skal forsyne Rory McIlroy og Tiger Woods med golfkøller de neste sesongene.

McIlroy uttalte forrige uke at han kanskje kommer til å fortsette med Nike-køller i en periode også etter at han ikke lenger er forpliktet til å bruke deres køller, for å gjøre overgangen enklere.

Tiger Woods har angivelig valgt motsatt strategi. I følge Golf Channel-kommentator Notah Begay, som også er en nær venn av Tiger Woods, ser stua til Tiger ut «som en pro shop» om dagen.

Suzann Pettersen må også belage seg på å bytte golfkøller snart. Sist gang hun spilte med noe annet enn Nike var i 2007. Den gang hadde hun TaylorMade-køller i bagen.

– Jeg ser på Nike som en del av familien min. De har vært til stor støtte for meg. Jeg hadde ingen planer om å bytte utstyr, så jeg kommer ikke til å forhaste meg med å se på andre ting, sa Tutta i en pressekonferanse før Manulife LPGA Classic slår i gang torsdag. Tutta er for øvrig tittelforsvarer i turneringen.

– Så klart ønsker man å spille med det beste utstyret som finnes. Jeg har vært med Nike i åtte år. Jeg har aldri hatt øynene noe annet sted, så jeg vet ikke helt hva som er der ute. Jeg skal bruke tid på å se på andre ting, men jeg har ikke noe hastverk, konkluderer Tutta.

Les hele intervjuet med Tutta på lpga.com 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.