Tutta valgte Callaway-driver

Tutta valgte Callaway-driver

Suzann Pettersen avbildet med Callaways Epic Sub Zero-driver. (Foto: Getty Images)

Suzann Pettersen har brukt vinteren på å teste ut erstatninger til Nike-utstyret sitt. Nå har hun nettopp skiftet til Callaways Epic-driver. Se hva hun har i bagen her.

Etter at Nike trakk seg ut av golfkøllebransjen i fjor sommer, har det vært mye oppmerksomhet rundt hvilke køller stallen deres kommer til å velge. Tiger Woods, Thorbjørn Olesen og Brooks Koepka har gått over til TaylorMade. Rory McIlroy var også raskt ute å bytte til TaylorMade-driver og wooder, men har siden gått over til Callaway, og det samme har Michelle Wie gjort.

Suzann Pettersen var også kjapp på avtrekkeren, og hun valgte virkelig fra den mest eksklusive hylla i proshopen. I oktober gikk hun over til det eksklusive japanske køllemerket Honma i sine jernkøller og byttet samtidig wedger til PXG.

Hun har imidlertid vært treg med å bytte ut Nike-driveren, men i årets første LPGA-turneringer i Asia er også den omsider byttet ut. Valget falt på Callaways Epic-driver, nærmere bestemt Sub Zero-modellen, som er designet for å gi ekstra lave spinntall. Hun har også byttet ut Nike-ballen med Pro V1x fra Titleist.

(Se video: Dette er Callaways innovative Epic-driver)

Se oversikten over hva Tutta har i bagen under.

Driver

Callaway Epic Sub Zero

 

Wooder

Honma Tour World TW727

 

Jernkøller

Honma TW727Vn

 

Wedger

PXG 0311

 

Putter

TaylorMade Ghost Spider S

 

Ball

Titleist Pro V1x


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.